Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2019 8:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Drake osahával a líbal 17letou dívku, odhaluje video z koncertu. Žertoval i o vězení

HUDBA
Uložit Uložené

Nahrávka z roku 2010 zachycuje rapera v nepříjemné situaci.

Drake se v poslední době objevoval v médiích kvůli svému konfliktu s Kanye Westem, avšak po dlouhých 8 letech někdo na internet nahrál video z raperova koncertu v Coloradu. 

Koncert se odehrál v roce 2010, kdy bylo Drakeovi 23 let, a záběry z něj se na sociálních médiích objevily zejména z toho důvodu, že se v USA stále více mluví o sexuálním obtěžování  iv hudbě a rapu po odhaleních a obviněních R. Kellyho.

Na záznamu z koncertu můžeš vidět, jak mladá fanynka přichází na pódium, kde se jí hned ujme Drake. Postaví se za ni, začne se jí dotýkat a říkat, jak jí voní vlasy. Mezitím ji líbá na krku, ale trochu se zarazí, když se zeptá, kolik má dívka let. Ona odpovídá, že má 17, na což Drake reaguje slovy o tom, jak nemůže jít do vězení, ale takové ženy ho tam snad dostanou.

Nakonec konstatuje, že si užil pocit jejích ňader opřených o jeho hruď. Říká, že neví, zda se má cítit provinile, ale prý se mu celá situace líbila. Než dívka z pódia odejde, ještě ji několikrát políbí.

Na internetu se strhla velká debata o tom, zda se Drake zachoval správně a morálně. Pravdou však zůstává, že ve státě Colorado zákony hovoří jasnou řečí. Povolená věková hranice na souhlas se sexuálním stykem je 17 let, takže Drake prakticky neporušil žádný zákon. Co si o jeho chování myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse