Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 11:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sme generácia, čo sa za chrbtom ohovára. Karlo přichází se skvělou novinkou

HUDBA
Uložit Uložené

Karlo se připomíná novinkou a my doufáme, že bude předzvěstí nového alba 999.

Karlo patří dlouhodobě mezi to nejlepší, co na československé scéně máme, a navzdory svému fungování v českém labelu Milion+ nás čas od času potěší vlastním singlem, kde předvede svou jedinečnost. Jinak tomu není ani v tomto případě, přičemž máme možnost slyšet, jak Karlo střídá tempa a dokáže si při tom i hrát s hlasem do vlastní hudební produkce.

Dočkali jsme se také doprovodného reprezent vizuálu v černobílé verzi a zbývá nám jen doufat, že je tento track předzvěstí nového alba. Karlo už nahrál projekt 333 a 666, přičemž avizoval i pokračování s názvem 999, o kterém však zatím více konkrétních informací nemáme.

Nyní si už ale vychutnej novinku Tuje, kde autor mluví o zvrácenosti naší generace, která je falešná, a i když se navenek tváří přátelsky, za zády pomlouvá a zrazuje. No a za zmínku stojí i skutečnost, že Karla Separ označil za největší talent mezi mladšími interprety.

Domů
Sdílet
Diskuse