Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2019 11:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kamionista vyhrál v loterii téměř 300 milionů dolarů a okamžitě podal výpověď

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Štěstí se tentokrát usmálo na sympatického řidiče.

Kdyby ses dnes dozvěděl, že jsi vyhrál jackpot v loterii a budeš o 298 milionů dolarů bohatší, jak bys zareagoval? Sympatický řidiči kamionu David Johnson z newyorského Brooklynu se zachoval tak, jak by to udělala asi většina z nás, a když si ho šel před pár dny přebrat, všem přítomným médiím řekl, že okamžitě podává výpověď a už nikdy nebude pracovat.

Do loterie se přitom zapojil už 26. prosince, ale svůj tiket si zajel nechat ověřit teprve nedávno, protože se dozvěděl, že vítězný los by měl pocházet z benzínky, kde si ho kupoval i on. A štěstěna se na něj opravdu usmála.

Jackpot přesahující 298 milionů dolarů se zapsal jako druhý nejvyšší v historii New York Lottery, z jejíž tržeb několik procent neustále putuje do vzdělávání. Naneštěstí, David si nebude moci užít všech 298 milionů, protože si raději zvolil možnost okamžitého vyplacení výhry. Domů proto odcházel bohatší o 114 milionů dolarů.

Před kamerami si svou výhru patřičně užíval. Vzkázal jim, že okamžitě podává výpověď a zažívá neuvěřitelné pocity až do takové míry, až z radosti prý nemůže ani dojíst svůj oběd.

Osud řidičů nebyl v minulosti jednoduchý. Do Spojených států amerických se přistěhoval jako 16letý chlapec z Jamajky a musel se postupem času vypracovat, aby mohl vést solidní život. Po výhře jackpotu již však žádnou práci nebude potřebovat.

Domů
Sdílet
Diskuse