Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2019 15:46
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Pokračování Aquamana se zatím připravuje bez Jamese Wana. Studio se s ním ale chce dohodnout i na režii dvojky

Pokračování Aquamana se zatím připravuje bez Jamese Wana. Studio se s ním ale chce dohodnout i na režii dvojky
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Wan si momentálně užívá zasloužený odpočinek. Ve studiu Warner Bros. by však chtěli, aby se vrátil i k připravované dvojce.

Mimořádně úspěšný Aquaman má momentálně velmi dobře nakročeno k titulu nejvýdělečnějšího DC filmu vůbec (o 17 milionů zaostává za snímkem The Dark Knight Rises), a tak není žádným překvapením, že studio Warner Bros. už připravuje pokračování. Koneckonců, informovali jsme tě o tom ještě koncem minulého roku.

Samozřejmě, Warneři by chtěli na režisérském křesle opět Jamese Wana, ten si však podle slov svého mluvčího nyní užívá zasloužený odpočinek. Zdroje ze studia navíc hovoří o tom, že k další dohodě mezi Wanem a Warnerem nedojde, dokud režisér nedostane adekvátní scénář. Do té doby však bude Aquaman 2 stále ve vývoji.

Nicméně bylo by velmi šokující, kdyby se Warner Bros. a Wan nedohodli. Studio si zajistilo i návrat režisérky Patty Jenkins pro pokračování Wonder Woman, takže se dá očekávat, že v případě Wana tomu nebude jinak. Je totiž jediným režisérem, kterému se podařilo vydělat více než miliardu dolarů pro dvě různá studia (kromě Aquamana to bylo ještě Furious 7 pro Universal), Warneři by tedy měli udělat vše proto, aby Wana získali znovu.

Aquaman
Aquaman Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse