Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. ledna 2019 10:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor počítá peníze a vozí si hate v kamionu, brzy založí nadaci pro „blbé buzny“

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Český raper se pár dní před vydáním dalšího sóla připomíná skladbou Nevadí. Věnoval ji haterům a penězům.

Pražský raper už v závěru roku 2018 oznámil, že chystá velké věci. Konkrétně se už za pár dní dočkáme vydání jeho dalšího sólového projektu s názvem Marko a měsíc nato se bude konat obrovský křest v domácím Fóru Karlín. Můžeme očekávat, že prostor pro více než 3 tisíce lidí se Ektorovi podaří vyprodat ještě v předprodeji, takže s koupí lístku neotálej.

Dnes se fanoušci dočkali další novinky, která je v pořadí třetí zveřejněnou ukázkou z projektu. Dostává název Nevadí a autor v ní již tradičně promlouvá svým haterům a zmrdům, kteří mu závidí. Mluví o počítání peněz, autech, ženách a luxusním životě, takže se zatím nic nezměnilo a my budeme zvědaví, zda se bude na ohlášeném sólu věnovat i jiným tématům.

Tentokrát přichází věc bez videoklipu. Očekáváme, že jich Ektor ještě pár připravuje, ale necháme se překvapit. Ty zatím poslouchej novinku a nezapomeň, že už 2. února spatří světlo světa album Marko.

Domů
Sdílet
Diskuse