Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2019 10:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

21 Savage je ve vězení. Imigrační úřad ho deportuje do Británie, za atlantského rapera se jen vydával

HUDBA
Uložit Uložené

Mnozí jeho kvality připisovali právě faktu, že pochází z Atlanty, odkud vzešlo mnoho kvalitních raperů. Vše je však ve skutečnosti jinak.

Američtí interpreti museli v posledních letech řešit opravdu různé problémy i konfrontaci s policií, ale o tom, co předvedl 21 Savage, se bude mluvit ještě velmi dlouho. I přes nízký věk má za sebou mnoho úspěchů, patří do stovky nejposlouchanějších interpretů na světě a má na kontě stovky milionů zhlédnutí.

I když nepatří mezi lyrické průkopníky, po hudební stránce je na tom velmi dobře, což velmi dlouho veřejnost připisovala i tomu, že pochází z Atlanty, kde se rodí množství rapových talentů pomyslné nové vlny.

Americký úřad ICE (U.S. Immigration and Customs) zabývající se imigrací a celní správou nyní přichází s informací, že 21 Savage ve skutečnosti pochází z Velké Británie a za velkou louží žil více než 10 let ilegálně.

Před několika hodinami byl zadržen a podle mluvčího příslušného orgánu Bryana Coxe se aktuálně připravuje jeho deportace do domoviny.

Jeden ze dvou autorů obrovského hitu Rockstar měl do Spojených států přicestovat ještě v červenci 2005, nestihl však zemi opustit, dokud měl ještě platná víza, a dostal se tak do problémů, které mohou mít výrazný vliv na jeho kariéru.

Pro portál TMZ se už vyjádřila i právnička celebrit Dina LaPolt. Tvrdí, že jde o nedorozumění a bude se snažit vše uvést na pravou míru. Pracuje na tom, aby byl raper co nejdříve propuštěn. Dodává, že 21 Savage je idolem mladé generace a pro Atlantu udělal hodně. Aktivně podporuje komunitu a finančně podporuje znevýhodněné děti.

Více informací zatím nemáme, ale určitě je jen otázkou času, kdy se dozvíme, zda 21 Savage nedobrovolně poputuje tam, odkud přišel. Otázkou ještě zůstává, jaký vliv budou mít tyto informace na jeho další působení v hudebním průmyslu, ale příznačný je například tweet jednoho z členů jeho managementu.

Domů
Sdílet
Diskuse