Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2019 10:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Pohodě 2019 vystoupí grime legenda Skepta!

HUDBA
Uložit Uložené

Po Glebovi přichází další zajímavé jméno.

Před několika desítkami hodin jsme se dozvěděli skvělou zprávu týkající se toho, že na Pohodě 2019 vystoupí jeden z nejlepších slovenských MCs Gleb. Nyní však organizátoři zvyšují laťku, protože povolávají i legendu grime žánru Skeptu.

Spolu s bratrem Jamiem založili kolektiv a vydavatelství Boy Better Know. S ním spolupracoval i na nejnovějším albu Konnichiwa, za který získal Mercury Prize a redaktoři Apple Music ho právem označili za album roku 2016. Postaral se o rozšíření jedinečného rapového stylu do všech koutů světa a dlouhodobě ho reprezentuje nejlépe, jak umí.

V posledních letech spolupracoval s Drakem či Pharellem Williamsem a loni se podílel i na hitu A$AP Rockyho Praise the Lord. Co se týče line-upu, Pohoda má našlápnuto velmi dobře a svou reputaci uznávaného multižánrového festivalu reprezentuje velmi poctivě.

Více informací a vstupenky najdeš na oficiální stránce festivalu. Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak si zatím s oznámenými jmény spokojen.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PohodaFestival (@pohodafestival),

Domů
Sdílet
Diskuse