Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 15:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pornhub vydal valentýnské rapové album. Šéfují mu 6ix9ine, Lil Xan nebo Black Chyna

HUDBA
Uložit Uložené

Známá pornostránka chce na Valentýna potěšit své fanoušky.

Marketingový tým portálu Pornhub musí milovat svou práci. Vedení jim očividně nechávají volnou ruku při vymýšlení všemožných projektů, jimiž by mohli ovládnout sociální sítě, a tak to dokázali opět.

Pornhub nečekaně zveřejnil své vlastní valentýnské rapové album obsahující 6 skladeb a několik známých či kontroverzních jmen.

Nejvíce momentálně v médiích rezonuje jméno 6ix9ine, jelikož je raper stále ve vazbě a nedávno se přiznal k tomu, že byl členem gangu, objednával si střelbu na konkurenty a pomáhal i při prodeji drog. Začal spolupracovat s vyšetřovateli, ale trest ho zřejmě i tak nemine.

Před zatčením však stihl nahrát skladbu pro Pornhub, stejně jako jeho kolegové Lil Xan, Asian Doll, PnB Rock, Lil AK či MadeinTYO. Album dokonce uvádí známá modelka Black Chyna, která v úvodní skladbě prozrazuje několik pikantních detailů o tom, co se letos chystá zažít na Valentýna.

Portál se rozhodl pro své pravidelné diváky a fanoušky obecně připravit několik skladeb, které by ti prý měly valentýnský večer zpříjemnit a navodit potřebnou atmosféru, i když nevíme, zda si Češi budou chtít užívat za vřískání Tekashiho. Určitě si album i tak vyslechni a sám uvidíš, jak ho ohodnotit.

Domů
Sdílet
Diskuse