Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2019 9:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B vášnivě popisuje všechny části svého těla a sexuální touhy ve valentýnské skladbě s Bruno Marsem

HUDBA
Uložit Uložené

Cardi B je zpátky, ač vydržela mlčet jen velmi krátce. Držitelka Grammy za nejlepší rapové album vydává novinku s Bruno Marsem.

Cardi B je od pondělí držitelkou vzácné ceny Grammy za nejlepší rapové album na světě. S vítězstvím se nejprve poprala dobře, po pár hodinách však přišly útoky na sociálních sítích od fanoušků Nicki Minaj a Mac Millera, což raperka nezvládla nejlépe. Po pár emočních vyjádřeních o tvrdé práci přišlo i smazání instagramového účtu.

Ambiciózní interpretka však bez pozornosti na Instagramu vydržela jen pár desítek hodin, po kterých se vrátila také s informací o tom, že se máme připravit na její valentýnskou spolupráci s Bruno Marsem. Ta nyní spatřila světlo světa, a i když s sebou zatím nenese videoklip, jde o adepta na velmi úspěšný track.

Hodně napovídá už název Please Me, ale text se věnuje v první řadě popisu sexuálních tužeb a jednotlivých částí těla Cardi B. Na své si díky Brunovi určitě přijdou i ženy a my budeme zvědaví, zda se ještě dočkáme i vizuálu.

Domů
Sdílet
Diskuse