Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2019 12:24
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Battlefield 5 se dočká battle royale módu!

TECH
Uložit Uložené

I Battlefield se poveze na vlně popularity battle royale.

V listopadu minulého roku se fanoušci herní klasiky Battlefield od EA dočkali nejnovějšího Battlefieldu 5. Ten oproti Battlefieldu 1 přivedl hráče do bojišť druhé světové války. Již od uveřejnění prvního traileru hra vzbuzovala v hráčích určité rozpaky a někteří po vydání hry v listopadu minulého roku nad ní rovnou zlomili hůl, vcelku totiž nepřináší příliš nového a naopak obsahuje i značné množství chyb.

To se promítlo i na počtu prodaných kusů. Minulý měsíc bylo ohlášeno 7,3 milionu prodaných kusů, někomu by se to mohlo zdát jako uspokojivé číslo, bohužel společnost EA očekávala zhruba o milion prodaných kusů více.

Možná ale svítá na lepší časy,  na internetu se před pár dny objevilo video představující nový battle royale mód. Jeho jméno je Firestorm a jak už z názvu vyplývá, bude to právě oheň, co vám bude pomalu, ale jistě zmenšovat herní mapu.

Mód bude hratelný pro jednotlivce, dvojici a skupinu více hráčů na mapě pro celkových 64 bojovníků, budete nácházet loot jako například zbraně třech kategorií - common, rare a epic či plnit různé úkoly. A samozřejmostí jsou i vozidla, která jsou pro Battlefield oblíbeným bonusem.

Podle aktuálních informací bychom se tohoto módu mohli dočkat již tento měsíc, EA však zatím s tímto potvrzením nepřišlo.

Domů
Sdílet
Diskuse