Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 21:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nicki Minaj zrušila další koncert na evropském turné. Fanoušci čekali až 7 hodin, její nejnovější výmluvě nechtějí věřit

HUDBA
Uložit Uložené

Americká raperka nebude na Evropu vzpomínat v dobrém.

Evropské turné Nicki Minaj se už dávno proměnilo ve frašku. Tragikomedie přitom začala už při druhém vystoupení v Bratislavě, kam prý raperce nedorazila technika v kamionech včas, a tak nakonec nemohla vystoupit.

Vymlouvala se na nedostatečné technické zázemí či nefungující elektřinu a tisíce fanoušků nechala na stadionu Ondreje Nepely sedět několik hodin. Nevadilo jí to, vyšla na pódium, omluvila se a chystala se na koncert v Polsku.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

Scénář se téměř zopakoval v Budapešti. Kamiony nepřijely včas, show musela být posunuta, ale Američanka nakonec přišla a skladby odzpívala. Když jsme tehdy studovali rozpisy jejího turné, konstatovali jsme, že ostatní zastávky už mezi sebou mají dostatečný odstup nato, aby se cokoli rušilo. Mýlili jsme se.

Ve francouzském Bordeaux Nicki Minaj opět nevystoupila. Údajně bylo na vině technické zázemí tamní haly, ale jak jsme tě informovali, raperka prý jen nechtěla vystupovat před malým publikem.

Trapas za trapasem ji však provází až dosud. Scénář z Bratislavy a Bordeaux se zopakoval v Dublinu, tentokrát za to zřejmě opravdu mohly kamiony, které nestihly dorazit do země. Prý kvůli počasí.

Doporučeno
Na zrušeném koncertu Nicki Minaj fanoušci bučeli a skandovali jméno Cardi B Na zrušeném koncertu Nicki Minaj fanoušci bučeli a skandovali jméno Cardi B 11. března 2019 11:16

V dublinské hale 3Arena měla odpálit svou show, přičemž fanoušci na raperku již klasicky čekali několik hodin. Když její zástupci a promotéři koncertu oznámili, že žádná show se konat nebude, na sociálních sítích se hned strhla vlna kritiky.

Jedna fanynka napsala, že slovy nedokáže popsat své pocity z toho, že 7 hodin čekala na milovanou raperka, která však nikdy ani nebyla v zemi a svůj koncert zrušila.


Nejnovější výmluva však fanoušky zasáhla nejvíce. Opět se sice točí kolem kamionů s technikou, ale tentokrát Nicki obvinila rozbouřené moře. Technika měla být očividně ze Spojeného království přepravena do Irska pomocí lodí, jenže tomu zabránilo „nepříznivé počasí“.

Prý až polovina kamionů do Irska kvůli špatným povětrnostním podmínkám nedorazila, a tak bude promotér už klasicky vracet peníze za lístky. Promotér uvedl, že se s Nicki snažili dohodnout na náhradním termínu, ale ten se jim stanovit nepodařilo.

Domů
Sdílet
Diskuse