Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 12:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

P.A.T. se obouvá do slovenských raperů. Vec je starý zaprodaný gec, ADiss bu*erant a Hafner feťák

HUDBA
Uložit Uložené

P.A.T. chystá už za pár týdnů vydání nového alba, a tak naplno rozbíhá promo.

V úvodu byla na domácí rapové scéně chvíli nuda, ale pomalu se vše rozbíhá a vrací do starých napjatých kolejí. Kromě Separa a Strapa nyní přilévá i Pouličný autor tónov, který už dříve avizoval, že má v plánu vydat třetí studiové album. Půjde o třetí projekt z jeho sólové dílny za necelé tři roky a vše nasvědčuje tomu, že se bude od prvních dvou výrazně lišit.

3UMF i Franto byly spíše multižánrové záležitostmi, kde chtěl P.A.T. ukázat, že rozumí různým stylům a dokáže rapovat i produkovat hudbu na mnoho způsobů. Již nyní však víme, že chystaný Revenant se ponese ve striktně rapovém duchu a jeho autor to dává najevo velmi jednoznačně.

Důkazem je i nejnovější příspěvek na jeho Instagramu, který bychom klidně mohli kategorizovat jako agresivní. Svou naštvanost na všechny mimo své věrné fanoušky dává najevo i kapitálkami a vulgárním slovníkem. Více doprovodných slov zatím není potřeba, přejděme k příspěvku:

Jak sis měl možnost všimnout, kromě toho, že si P.A.T. žije svůj sen, ho ještě zlobí někteří kolegové ze scény. Vec je podle něj zapredaný starý gec, Hafner feťák a ADiss se svou crew jsou buzeranti. Podle všeho toto není finální seznam interpretů, kterým ještě člen Pozor Records věnuje pár řádků, ale minimálně víme, jakým směrem se bude ubírat.

K tomuto statusu se už vyjádřil i samotný Vec, který se Pouličnímu autorovi sice vysmál, ale ještě se pokusil vysvětlit, co znamená reklama a jaká je její souvislost s komercí. Zároveň dodává, že je na spolupráci s bankou hrdý a myslí si, že dopadla super.

Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss buzerant a Hafner feťák
Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss buzerant a Hafner feťák

Do komentářů nám napiš, co si o přístupu Pouličného autora tónov myslíš a zda se těšíš na album.

Domů
Sdílet
Diskuse