Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2019 11:55
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

David Pastrňák zajistil hattrickem a dvěma asistencemi výhru nad New York Rangers

SPORT
Uložit Uložené

Rodák z Havířova hru doslova převzal do vlastních rukou. Tři góly a dvě asistence rozhodly o vítězství Bostonu nad New York Rangers 6:3.

Útočník David Pastrňák se ve středečním klání NHL opravdu činil. Během zápasu Bostonu proti New York Rangers nasázel do soupeřovy branky rovnou tři góly a spolu s dalšími dvěma asistencemi si v utkání základní části poprvé ve své kariéře připsal pět bodů. Zároveň byl vyhlášen jako nejlepší hráč celého zápasu. Hned druhý nejlepší hráč byl David Krejčí.

Teprve dvaadvacetiletý Pastrňák je se 36 střelami nejlepším českým střelcem soutěže NHL. A to i přesto, že se nemohl zúčastnit 16 zápasů v únoru a březnu kvůli zranění palce na levé ruce. Jak to vypadá, havířovský rodák se rychle revitalizoval a je připraven hrát, i když si sám stěžoval, že jeho stav ještě není takový, jak by si představoval.

Zápas domácího Bostonu skončil nad New York Rangers konečným stavem 6:3. Tým tak zvítězil po dvanácté za sebou.


Domů
Sdílet
Diskuse