Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2019 14:49
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Dalyb, Nik Tendo nebo sexappealem nabité modelky. Jaké outfity vytáhli známí Češi a Slováci tentokrát?

Dalyb, Nik Tendo nebo sexappealem nabité modelky. Jaké outfity vytáhli známí Češi a Slováci tentokrát?
Zdroj: @dalybhahacrew / @pepamack
MÓDA
Uložit Uložené

Našincům není cizí vysoká móda, ale ani nejznámější streetwear značky. Sleduj jejich módní kreace.

Instagram, videoklipy, společenské události nebo jen rutinní procházky či dovolené. Známé osobnosti z našich končin si na oblékání dávají záležet více než kdykoliv předtím a nezáleží na tom, kde se právě nacházejí nebo co dělají.

Image prodává a také zajišťuje pozornost nejen médií, ale i lidí hltajících módní dění. Řada Čechů a Slováků má své stylisty, kteří jim dokáží sestavit outfity na míru, díky čemuž se objeví v následujících řádcích a na fotografiích.

Už tradičně nebudou chybět stálice typu Dalyb, Dominika Navara Cibulková, Monika Marešová či hned několik zástupců oblíbeného labelu Milion+. V kurzu jsou přitom stále high fashion kousky včetně doplňků, jakož i nejznámější streetwear značky. Pohodlně se tak usaď a vychutnej si plejádu zajímavých módních kreací.


NobodyListen aktuálně prožívá těžší životní období a my mu přejeme co nejrychlejší návrat mezi fanoušky. Jakub ještě před operací stihl vytáhnout outfit s košilí CDG Shirt a teniskami Converse.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by иσвσ∂чℓısτєи (@nobodylisten) on

Kožené kalhoty jsou zpět ve hře a dobře o tom ví také Monika Marešová, jejíž vkus jsme nedávno přiblížili v článku. Známá influencerka vytáhla do ulic také kabát z dílen Acne Studios a ikonické tenisky Triple S od značky Balenciaga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Kouzlu high fashion neodolal ani Majk Spirit, který vsadil také na francouzský módní dům, ovšem na nohou se mu vyjímal model s příznačným názvem Speed Runner. Kšiltovka je z dílen Gucci a bunda od Moncler.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on

Dominika Navara Cibulková a její all Gucci everything outfit poutal pozornost v centru Prahy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 
Dalyb a Nik Tendo stihli během natáčení videoklipu na jejich společnou věc s názvem Skrjud i pár fotografií v obklopení pěkných žen a rychlých vozů. Známí interpreti své outfity již tradičně okořenili různými značkami od Supreme, přes KITH až po Celine.

Domů
Sdílet
Diskuse