Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2019 12:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vypněte si mobily, nebo běžte pryč, řekl na koncertu Childish Gambino fanouškům

HUDBA
Uložit Uložené

Hudebníka nebaví fanoušci s mobily nad hlavami.

Childish Gambino zažil fenomenální rok 2018 a na vlně úspěchu surfuje dosud. Na festivalu Coachella nedávno premiéroval svůj nový film s Rihannou Guava Island a kromě toho byl jedním z headlinerů celé události, takže měl šanci zprostředkovat fanouškům ten největší zážitek.

Doporučeno
Filmová láska Rihanny a Childish Gambina je venku. Guava Island se těší obrovskému úspěchu Filmová láska Rihanny a Childish Gambina je venku. Guava Island se těší obrovskému úspěchu 13. dubna 2019 18:56

Na pódium si s sebou přinesl vlastní gospelový sbor a fanouškům hned řekl, že nejde o koncert v pravém slova smyslu, ale o kostel. V kostele se mobily nepoužívají, takže Gambino prohlásil, aby všichni vypnuli své telefony.

„Pokud jste si přišli poslechnout svou oblíbenou písničku, měli byste jít domů a udělat to. Pokud jste sem přišli jen proto, abyste si udělali fotky na Instagram, měli byste odejít dozadu a učinit tak hned teď,“ řekl do mikrofonu.

Nakonec zakřičel, že všichni musí hudbu naplno procítit, protože Gambino se na pódiu cítí jako doma a dnes je to jeho vlastní kostel. Jak můžeš vidět na přiloženém videu, část lidí mobily opravdu schovala do kapsy. A kdybys to nebyl ochoten udělat, Gambino by si na tebe zřejmě posvítil a mobil bys vypnul raději sám.

Domů
Sdílet
Diskuse