Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2019 18:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Filmová láska Rihanny a Childish Gambina je venku. Guava Island se těší obrovskému úspěchu

HUDBA
Uložit Uložené

Hudební svět se dočkal očekávaného filmu Guava Island, který měl premiéru na festivalu Coachella a prohlédnout si ho konečně můžeš i ty.

Mnoho rapových fanoušků snad ví, že Childish Gambino je kromě skvělého hudebníka i umělcem, který má velmi blízko k filmové tvorbě. A to po všech stránkách včetně té herecké i režisérské. Už v srpnu minulého roku jsme se zároveň dozvěděli, že pracuje na novém snímku, moc podrobností však tehdy k dispozici nebylo.

Film Guava Island je nyní konečně oficiálně venku poté, co si ho v premiéře mohli zhlédnout návštěvníci prestižního festivalu Coachella. Příběh kombinuje prvky komedie a thrilleru, odehrává se na Kubě a v hlavních rolích zobrazuje právě Rihannu a Donalda Glovera. Tvoří pár, Childish Gambino je v něm muzikantem, který organizuje hudební festival, nebude to mít však jednoduché.

Režisérský se o tento projekt postaral Hiro Murai, scénář připravil Gambinův bratr Stephen. Nejde o typický celovečerák, protože má „jen“ 55 minut, už si ho však můžeš zhlédnout i ty, i když budeš potřebovat více než jedno kliknutí. Je totiž dostupný na Amazon Prime. I když jde o zpoplatněnou službu, po registraci můžeš začít zkušební dobu, v jejímž rámci ještě nic neplatíš.

Domů
Sdílet
Diskuse