Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2019 18:43
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Woodstock 50 za 30 milionů dolarů zrušili měsíc před datem konání. Očekávalo se, že dorazí 100 tisíc lidí

HUDBA
Uložit Uložené

Zrušili festival, který měl být oslavou 50. výročí původní události.

Z třídenního festivalu nakonec nic nebude. Informovalo o tom BBC, které citovala hlavního investora akce společnost Dentsu Aegis Network. Očekávalo se, že přijde 100 000 lidí.

Doporučeno
Skutečný pohled na legendární festival Woodstock. Návštěvníci s otevřenou myslí toho v roce 1969 zažili hromadu Skutečný pohled na legendární festival Woodstock. Návštěvníci s otevřenou myslí toho v roce 1969 zažili hromadu 25. srpna 2016 17:23

Důvodem má být bezpečnost. Hlavní sponzor totiž nedokáže zaručit zdraví a bezpečnost umělců, partnerů a návštěvníků.

Zajímavé je, že organizátoři zrušení festivalu popírají. Investor však uvedl, že smlouva mu dovoluje akci zrušit a důkladně zvážil svůj krok. Festival se měl konat od 16. do 18. srpna na závodním okruhu u obce Watkins Glen ve státě New York.

Organizátoři festivalu slibovali velkolepou show a desítky interpretů, mezi jinými Carlose Santanu nebo The Killers. Před padesáti lety byl festival symbolem svobody, míru a hudby, navštívilo ho 400 000 lidí. Vystoupili například The Who, Jimi Hendrix a další.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Caption this… : John Minihan

Príspevok, ktorý zdieľa Woodstock (@woodstock),

Domů
Sdílet
Diskuse