Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2019 22:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kali se směje všem, kterým stoupla sláva do hlavy a jdou si egotrip. Sleduj nový taneční videoklip

HUDBA
Uložit Uložené

Kali a Peter Pann vydávají novinku s názvem Ja sa na tom bavím.

Kali má za sebou extrémně úspěšný půlrok s novým albem Dovi, dopo. Odehrál s ním rekordní turné, kterým dokonce překonal Separovo prvenství, a zároveň získal 7násobnou platinovou desku a jeho tvorba se těší obrovské pozornosti. Zároveň se už nechal slyšet, že avizovaný konec kariéry nechystá.

Dnes to dokazuje novinkou Ja sa na tom bavím, kterou věnuje všem hejterům. Konkrétně těm, kteří jeho jméno zmiňují ve svých textech. Je mu jasné, že kdyby dostali možnost vyměnit si s ním kariéru, okamžitě by nabídku přijali a nic si z jejich poznámek nedělá.

O hudební produkci se již tradičně postaral Peter Pann a opět jsme se dočkali i videoklipu, tentokrát spíše jednoduché záležitosti s tanečnicemi. Vizuál si na starosti vzali kluci z A-team Production v čele s Mišem Nemtudem. Otázkou zůstává pouze to, kolik hodin bude trvat, než novinka zaznamená první milion views.

Domů
Sdílet
Diskuse