Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2019 18:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego hostuje na taneční novince po boku maďarských raperů

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Kontrafaktu si tentokrát vyzkoušel zaexperimentovat na novince od Petra Panna, kde se objevuje po boku maďarského interpreta.

Ego dnes na svém Instagramu prozradil, že na jistý čas pozastavuje své pravidelné newsky, prostřednictvím kterých informoval fanoušky o aktualitách v americkém rapu. Zároveň prozradil, že se dnes dočkáme novinky, která však nebude tak úplně tradiční. A teď už víme, že nelhal.

Jde o producentský singl Petra Panna, který připravil taneční hudbu, na kterou si pozval člena Kontrafaktu a dva maďarské rapery, Hercega a HRflowa. Skladba dostává název Hola a my budeme zvědaví, zda se více uchytí na Slovensku, nebo u jejich jižních sousedů.

Už tradičně nechybí ani doprovodný vizuál s tanečnicemi, o který se postaral A-Team v čele s režisérem Michalem Nemtudou. Zatím nevíme, zda chystá Peter Pann i celistvější projekt, novinka se však bude jeho fanouškům určitě líbit.

Domů
Sdílet
Diskuse