Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2019 8:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hudba má dělat radost, ne způsobovat depky. Separ a Dame přitvrzují a experimentují s boombapem

HUDBA
Uložit Uložené

Novinka Prečo/Lebo kritizuje ty, kteří v hudbě nuceně potřebují hledat odkazy na politiku.

Separ a Dame aktuální objíždějí Slovensko a Česko na Prepáčte Tour, i vedle toho si však našli čas na novou tvorbu. Teprve nedávno spatřila světlo světa dvojice tracků Jak ti J.B. a SÓS, nyní jsme se dočkali dalších.

Kluci se již tradičně neopakují, po dlouhé době se však rozhodli i v rámci tvorby objasnit pár faktů a vyjádřit názor směrem k některým tématům.

Díky Prečo/Lebo už určitě pochopíš, proč se nevyjadřovali a ani nebudou vyjadřovat k politice, krom toho jsme se dočkali i experimentování s boombapem. Více než šest minut nové hudby dostává i doprovodný vizuál, o který se postaral AstralKid22. Hudební produkci tentokrát doručili Grizzly a Smart s Damem.

Turné už sice brzy končí, DMS však uvidíš i na festivalech pod širým nebem a po létu by měla pokračovat i druhá část s projektem Prepáčte. A pokud jsi ještě neměl možnost vidět, co můžeš očekávat, určitě si dej náš videoreport z banskobystrické zastávky.

Domů
Sdílet
Diskuse