Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. května 2019 11:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McDonald's uvedl nové asijské burgery Kreveta-shi a Kráva-shi

GASTRO
Uložit Uložené

Ochutnat kus Asie budeš moci aktuálně i v McDonald's.

V českém McDonald's momentálně narazíš na atmosféru daleké Asie. Řetězec rychlého občerstvení si pro své zákazníky připravil novinky, jaké tu prý ještě nebyly, a tak na sociálních sítích začal ve velkém propagovat burgery Kreveta-shi a Kráva-shi. Už z názvů zřejmě chápeš, že v jednom z nich najdeš hovězí maso doplněné krevetami, v tom druhém zase čistě hovězí maso.

Kreveta-shi zaujme černou houskou posypanou sezamem, Kráva-shi burger bude bílý a posypaný černým sezamem. Jak píše McDonald's v příspěvku na své facebookové stránce, černá a bílá spolu mají dokonale ladit jako Jing a Jang, takže sám uvidíš, zda řetězec připravil vyváženou chuť.

Asijská nabídka nekončí jen dvěma hamburgery. Kdybys neměl chuť na hovězí maso, můžeš si objednat Kuřecí-mo, což je kuřecí burger s chilli-lemon omáčkou. A pokud jsi přišel jen najít něco malého na zub, úsměv ti určitě vykouzlí krevety s koktejlovou omáčkou, které si můžeš koupit jako snack nebo Money Bags – zeleninové taštičky se skleněnými nudlemi.

McDonald's uvedl nové asijské burgery Kreveta-shi a Kráva-shi
Zdroj: McDonald's CZ
Domů
Sdílet
Diskuse