Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 10:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Čarodějnický svět Harryho Pottera dostane 4 nové knihy, oznámila J. K. Rowlingová

KULTURA
Uložit Uložené

Do konce roku by měly světlo světa spatřit 4 nové e-knihy, přičemž by mělo jít o krátké příběhy zaměřené na lekce čarodějnictví.

Sky News informují o nových knihách ze světa Harryho Pottera. Podle samotné autorky by mělo jít o čtyři nové romány, které však nebudou pokračováním příběhu, jejich úkolem bude dát čtenářům možnost pochopit magii z ikonické série z jiné perspektivy.

Konkrétně by se fanoušci měli dočkat krátkých příběhů týkajících se lekcí čarodějnictví. Z webu pottermore.com, kde články zveřejňuje samotná Rowlingová, se ještě dozvídáme, že čtveřice knih spatří světlo světa již brzy, první dvě dokonce 27. června a zbytek do konce kalendářního roku. Přímo na její stránce si je můžeš i předobjednat v anglickém, německém, francouzském nebo italském jazyce.

Populární spisovatelka ještě dodává, že nové příběhy umožní v kompaktnější podobě pochopit postavy a události magie. Nuže, v případě že jsi skalní fanoušek, novou sérii určitě oceníš.

Čarodejnícky svet Harryho Pottera dostane 4 nové knihy, oznámila J.K. Rowling
Čarodejnícky svet Harryho Pottera dostane 4 nové knihy, oznámila J.K. Rowling Zdroj: www.pottermore.com
Domů
Sdílet
Diskuse