Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2019 17:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus škrtil a sexuálně obtěžoval fanoušek, když se s manželem procházela v Barceloně. Hvězda výmluvně zareagovala

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka na celou situaci zareagovala.

Miley Cyrus se v posledních dnech objevila ve španělské Barceloně, kde propaguje své nadcházející album She Is Coming. Album vydává po dvou letech, zaměřuje se zejména na práva žen.

Miley Cyrus fanúšik
Miley Cyrus fanúšik Zdroj: Miley Cyrus/Instagram

Miley chce všem ukázat, že rovnoprávnost musí být základem naší společnosti a ženy se nemusí nikoho ptát, co si na sebe obléknou, s kým se chtějí vyspat a zda mají zájem procházet se s přítelkyní nebo manželem. V žádném případě se jich však nikdo nesmí dotýkat bez dovolení.

Tato slova adresovala zpěvačka agresivnímu fanouškovi, který ji obtěžoval v Barceloně. Když s manželem Liamem Hemsworthem vycházeli z hotelu, neznámý muž ji nejprve zatáhl za vlasy, pokusil se ji políbit, vícekrát se chytil jejího těla a nakonec jí na pár vteřin položil ruku kolem krku, jako by ji škrtil.

Bodyguardi nezareagovali zrovna nejlépe, takže muži nezabránili na Miley zaútočit.

Domů
Sdílet
Diskuse