Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bradley Cooper a Irina Shayk se rozešli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známý pár šoubyznysu ukončil svůj vztah.

Bradley Cooper a Irina Shayk se rozešli po více než čtyřech letech vztahu. I když se nikdy nevzali, Irina poslední roky nosila zásnubní prsten, který měl zřejmě symbolizovat přicházející svatbu, ovšem sňatek se už neodehraje, informuje People.

Zástupci světových médií oficiálně potvrdili, že vztah se rozpadl a oba momentálně diskutují o tom, jak si podělí péči o svou dceru Leu De Seine. Narodila se jim v březnu roku 2017, takže dvouletý potomek celou situaci pravděpodobně nevnímá tak intenzivně, a Bradley i Irina chtějí zajistit, aby Lea nadále vyrůstala v prostředí plném lásky a péče.

Bradley Cooper a Irina Shayk sa rozišli
Bradley Cooper a Irina Shayk sa rozišli Zdroj: TASR/AP

Oba odmítali sdílet své soukromé informace ze vztahu na veřejnosti. Irina se jednou vyjádřila, že kvůli práci musí často předvádět před kamerami, a tak se rozhodli s Bradleym ponechat svůj vztah soukromý. Na veřejnost proto pronikal pouze zlomek zpráv o tom, jak se jim daří. Příčina rozchodu nebyla zveřejněna, a tak mohou fanoušci jen hádat.

Vztahu zřejmě nepomohl ani náročný rok, který Bradley prožil s filmem A Star Is Born. Nejenže získal Oscara, ale v médiích se neustále diskutovalo o jiskření mezi ním a Lady Gagou. Herec strávil množství času na propagačním turné a možná i odloučení od rodiny způsobilo první trhliny.

Domů
Sdílet
Diskuse