Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2019 23:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Marvel natočí Thora 4 s Chrisem Hemsworthem. O režii se postará tvůrce Thor: Ragnarok

Marvel natočí Thora 4 s Chrisem Hemsworthem. O režii se postará tvůrce Thor: Ragnarok
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Taika Waititi odkládá Akiru, aby se mohl věnovat Thorovi.

Hollywood Reporter informuje, že Taika Waititi napíše a zrežíruje čtvrtý díl Thora. MCU tak čeká první hrdina, který dostane více než samostatnou trilogii. Pro Chrise Hemswortha jde o životní roli, kterou si pod Waititim začal znovu užívat, a rád se tak k ní vrátí. Sám Waititi si práci na marvelovce pochvaloval a doufal, že se do MCU vrátí.

Takto se jeho sen plní, protože Warner odsouvá live-action remake legendární Akiry na neurčito. Waititi nedokázal jako režisér najít na své role vhodné herecké obsazení. Natáčení obou filmů se začalo prolínat, a tak si Waititi vybral pokračování Thor: Ragnarok. O snímku zatím nic jiného nevíme, v každém případě asi dorazí dříve než později. Málokdo čekal, že přijde v příštích třech letech. Marvel zřejmě s plánem 4. Fáze (odhalit by ji měli tento víkend na Comic-Conu) zaskočí všechny fanoušky.

Co se Akiry týká, Warneři by rádi viděli Taiku na režisérském křesle i nadále a jsou ochotni počkat, až dokončí čtvrtého Thora. Akira měla původně jít do kin 21. května 2021, takto se však zpozdí nejméně o dva roky. Jisté však je, že Waititi má v Hollywoodu plno práce a rozhodně si nemůže stěžovat na nedostatek možností. Nejblíže nás od něj koncem tohoto roku čeká satira na Hitlera ve filmu JoJo Rabbit (jednu z hlavních rolí si zahrála i Scarlett Johansson).

Domů
Sdílet
Diskuse