Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran odkoupil domy všech sousedů za 4 miliony, Separ, Dame a Smart vydávají další album. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews se dozvíš vše důležité z posledního týdne a vyhlásíme soutěž o poukázku v hodnotě 5000 Kč na burgery.

V nejnovějších českých Freshnews se dozvíš, čím zaujal celý svět Ed Sheeran. Jeho řešení s otravnými sousedy překvapilo snad každého, protože se rozhodl nediskutovat a odkoupit všechny domy ve svém okolí za částku přesahující 4 miliony dolarů. 

O překvapení se postarali i kluci z DMS, kteří znenadání vydali plnohodnotné album s 15 skladbami. Z hostů se na MDMS objevují jen Yzomandias a Nik Tendo z Milion Plus a datum odeslání originálních nosičů je naplánováno na druhou polovinu srpna. Následně se projekt dostane i na streamovací služby. 

V nejnovějších Freshnews vylosujeme i majitele poukázky v hodnotě 5 tisíc korun na burgery a řekneme si něco o novinkách ve světě her, po kterých se možná i tobě zlíbí Fortnite.

Domů
Sdílet
Diskuse