Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 21:27
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Řezník zveřejnil trailer k dalšímu připravovanému filmu Party Hard

FILMY A SERIÁLY FILM ŘEZNÍK
Uložit Uložené

První ochutnávka nového snímku je tady.

Už v loňském rozhovoru pro REFRESHER Řezník přiznal, že připravuje teenagerskou komedii z univerza ZNK, kterou by v roce 2019 chtěl vydat. To i dodržel a v pátek zveřejnil první trailer, který velmi jemně nastiňuje, o čem film asi bude. 

Po snímcích Život není krásný, Jehovova pomsta a Máma má raka doplní svatou trojici nový snímek Party Hard. Scénář i režii jako tradičně obstaral samozřejmě přímo Marty Pohl, takže se fanoušci jistě můžou těšit na pravidelnou dávku nadměrně černého humoru, na který jsou od autora již zvyklí.

Doporučeno
Současný rap není o hudbě, ale o tom, jak člověk vypadá, říká Řezník Současný rap není o hudbě, ale o tom, jak člověk vypadá, říká Řezník 24. května 2018 20:12

„Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany?“ popisuje přímo autor děj svého filmu.

Ten by měl oficiálně vyjít letos v září. Informace o podrobnostech a konkrétních termínech promítání chce Marty vypustit během srpna. 

Domů
Sdílet
Diskuse