Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2019 16:16
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Thor 4 se bude odehrávat ještě před Guardians of the Galaxy. Nahradí bůh hromu Star-Lorda jako lídr týmu?

Thor 4 se bude odehrávat ještě před Guardians of the Galaxy. Nahradí bůh hromu Star-Lorda jako lídr týmu?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co všechno víme o Guardians of the Galaxy 3 a čtvrtém Thorovi s podtitulem Love and Thunder?

S oznámením 4. Fáze MCU jsme se dočkali odhalení 5 termínů pro očekávané novinky. Kromě nich však přijdou další, což je jasné každému. Nakonec, Kevin Feige otevřeně mluvil o pokračování pro GotG, Black Panthera či Captain Marvel. Plány pro Fázi 5 se nám ale zřejmě odhalí až za dva roky na Comic-Conu.

Posledním filmem 4. Fáze bude Thor: Love and Thunder. Samozřejmě, momentálně nevíme, zda půjde o poslední Thorův film. Jde o jediného původního Avenger, který dostane po Endgame svou sólovku, a my doufáme, že jeho příběhy budou pokračovat i nadále a z MCU tak brzy neodejde. A snad nebude ani zcela nahrazen. Jak už jistě víš, do děje se vrací Jane Foster. Z ní se v průběhu filmu nějakým způsobem stane Female Thor.

Natalie Portman je skvělá herečka, ale její postava byla na počátku MCU dost otravná. I Thor se však dokázal nastartovat a nabrat druhý dech. Věříme, že v Marvel vědí, co dělají a Taika Waititi z ní udělá skvělého Thora. Ideální by bylo, kdyby fungovali oba. Případně se může stát, že se na konci filmu Jane zase vrátí do normálu, protože by nemusela být schopna vykonat oběti, které z ní činí „worthy“ Thora.

Thor 4 sa bude odohrávať ešte pred Guardians of the Galaxy. Vymení Star-Lorda ako líder tímu?
Thor 4 sa bude odohrávať ešte pred Guardians of the Galaxy. Vymení Star-Lorda ako líder tímu? Zdroj: Marvel Studios/Disney

V každém případě, Thor se s týmem Guardians skutečně jen svezl. Režisér a scénárista James Gunn na Twitteru potvrdil, že Love and Thunder se odehrává ještě před Guardians 3, a tak logicky uvidíme boha hromu na svých vlastních dobrodružstvích. Není však vyloučeno, že se k týmu připojí v jejich třetím filmu. Plány Marvelu zná jen několik vyvolených a polemizovat o tom, co bude, zřejmě nemá smysl, protože těch možností je nepočítaně.

Rozhodně se však nemusíme bát, že by se snímek přejmenoval na Asgardians of the Galaxy, i kdyby v něm Thor figuroval (potvrdil to sám James Gunn). Víme však, že třetí díl ukáže tým v původní sestavě naposledy. Gunn už v minulosti potvrdil, že pokud se dočkáme čtvrté části, bude to s jinými postavami. V případě, že Thor svou sólovou dráhu skončí, skutečně to vypadá tak, že v GotG 4 by se mohl stát jejich lídrem.

Domů
Sdílet
Diskuse