Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 8:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg vzdává za všechny své úspěchy poctu jen sobě. Vydává nové album s 22 skladbami

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Už loni v rámci svého proslovu na holywoodském chodníku slávy Snoopy poděkoval za vše v první řadě sobě. Hlášku nyní použil i jako název nejnovějšího projektu.

Tak jako například The Game nebo Rick Ross, i Snoop Dogg už cítil potřebu přihlásit se o slovo s dalším, možná už rozlučkový projektem. Obzvláště s příchodem mladých a velmi aktivních kolegů mají i ti starší motivaci tvořit, výsledkem čehož je v Snoopyho případě 22 nových skladeb na projektu I Wanna Thank Me

Samozřejmě, tak jako většina světových hvězd, i on se na vrchol dostal díky své pracovitosti, tato hláška však původně vznikla v minulém roce, kdy Snoop Dogg dostal svou hollywoodskou hvězdu na chodníku slávy. Tehdy za podporu poděkoval rodičům, manželce, raperům Warrenu G a Dr. Dre, ale v první řadě sobě samému.

Na 17. studiovém albu má i řadu hostů včetně Chrise Browna, Wize Khalify, Slick Ricka a mnoha dalších. Snoop Dogg bude v říjnu slavit 48 let a pokud by s aktivitou vydržel ještě do roku 2022, měl by na kontě tři dekády úspěšné kariéry. Nechme se tedy překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse