Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2019 21:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6 prstů na noze Kim Kardashian baví internet. Modelka a podnikatelka nezvládla úpravu fotky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Modelka a podnikatelka zveřejnila fotku, na níž má 6 prstů na noze, nyní si z ní utahuje internet.

Kim Kardashian i její sestry jsou známé tím, že na Instagramu často upravují realitu ve svůj prospěch prostřednictvím aplikací. Aktuálně se však modelce a podnikatelce podařilo zveřejnit úpravu, která se dá vysvětlit jen velmi těžko. Na promo snímku k novým parfémům má totiž na levé noze až 6 prstů.

Doporučeno
Jsem úspěšná díky Paris Hilton, nastartovala mi kariéru, prozrazuje Kim Kardashian Jsem úspěšná díky Paris Hilton, nastartovala mi kariéru, prozrazuje Kim Kardashian 20. srpna 2019 8:07

Neuniklo to pozornému oku jejích followerů, kteří chybu rozšířili natolik, že je Kim k smíchu celému světu. Fotka je obzvláště úspěšná i kvůli tomu, že se na ní kontroverzní influencerka nachází společně s Kylie Jenner, která patří mezi nejsledovanější osobnosti na Instagramu.

Samotná Kim se k situaci nevyjádřila, je však možné, že jde o marketingový tah, aby získal komerční příspěvek ještě větší dosah. V konečném důsledku však máme další důkaz o tom, že sociální sítě nejsou ideálním místem na reflektování přirozenosti, obzvláště v případě profilů, které se živí úspěšností příspěvků.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domů
Sdílet
Diskuse