Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 14:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Svého protivníka v MMA ukončil za 11 sekund. Sleduj nejrychlejší submisi v historii Bellatoru

SPORT
Uložit Uložené

Aviv Gozali se se svým protivníkem nemazlil.

Teprve 18letý mladík Aviv Gozali se navždy zapsal do historie organizace Bellator MMA. Expert na jiu jitsu se představil na akci Bellator 225 ve Webster Bank Arena v americkém městě Bridgeport, kde na něj v oktagonu čekal běloruský bojovník Eduard Muravitskij, upozornil Business Insider.

Aviv se Bělorusa nezalekl a místo toho, aby zápas začal přátelským dotykem rukavic, rovnou sklouzl na podlahu a za nohy s sebou stáhl i Eduarda. Aviv hned začal s pákou, na což zřejmě Muravitskij nebyl připraven, a tak rozhodčí po odklepání ze strany Bělorusa zápas rovnou ukončil.

Gozali si tak připsal historický rekord pomocí submise, když souboj dovedl do konce za 11 sekund. Rekord na Twitteru potvrdil i prezident Bellatoru MMA Scott Coker, avšak část fanoušků na sociálních sítích zůstala skeptická. Prý není co slavit, když Aviv nedokáže s útokem počkat ani pár vteřin, než se bojovníci tradičně pozdraví dotykem rukavic.


Domů
Sdílet
Diskuse