Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2019 10:52
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Donald Trump prý navrhl shodit atomovou bombu na hurikány předtím, než zasáhnou USA

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Americký prezident prý přišel s výborným nápadem.

Některé zprávy o americkém prezidentovi se nejprve mohou zdát jako hoax či špatný vtip. Nedávno se nazval vyvoleným, ještě předtím chtěl od Dánska koupit Grónsko. Tamní zástupci mu vzkázali, že to snad nemyslí vážně, na což on reagoval tak, že zrušil oficiální návštěvu země.

A máme tu další skvělý nápad z dílny Bílého domu. Prezident prý navrhl vybombardovat hurikány. A tento nápad zopakoval několikrát, píše Guardian s odvoláním na Axios.

Donald Trump údajne navrhol zbombardovať hurikány predtým, ako zasiahnu USA. Zhodením bomby do ich „oka“ sa vraj narušia
Donald Trump údajne navrhol zbombardovať hurikány predtým, ako zasiahnu USA. Zhodením bomby do ich „oka“ sa vraj narušia Zdroj: Susan Walsh/TASR/AP

Trump chce, aby americká armáda prostě zaútočila na hurikány, které by mohly ohrozit krajinu. Pokud bychom to celé přitáhly za vlasy, prezident chce vybombardovat počasí. Jeho návrh prý byl takový, aby tak udělali co nejdříve. Ještě předtím, než hurikány přijdou k pevnině.

Doporučeno
Klimatolog: Požáry v amazonském pralese a na Sibiři urychlí globální oteplování (Rozhovor) Klimatolog: Požáry v amazonském pralese a na Sibiři urychlí globální oteplování (Rozhovor) 25. srpna 2019 18:16

„I got it. I got it. Why don’t we nuke them?“ řekl údajně během setkání s hlavními představiteli národní bezpečnosti. Jeho plán byl narušit hurikány tak, že armáda shodí atomovou bombu do jejich oka. „Proč to nemůžeme udělat?“ ptal se. Úředníci mu odpověděli, že se na to podívají. A jelikož Trump je tak trochu tvrdohlavý, lidé kolem něj už zřejmě vědí, jak mají na takové jedinečné nápady reagovat.

Domů
Sdílet
Diskuse