Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2019 19:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Youtubeři KSI a Logan Paul zveřejnili datum boxerské odvety

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zdá se, že známé osobnosti si místo komunikace v dnešní době raději rozdají tvrdé rány.

V závěru srpna 2018 se za velkou louží odehrál největší boxerský souboj v historii internetu. V ringu se setkali youtubeři Logan Paul a KSI a po velké dramatu nakonec zápas skončil remízou. Už v té době dvojice avizovala, že si chce duel zopakovat. Zároveň je každému jasné, že v tomto případě je velkou motivací kromě finančního ohodnocení i velká pozornost.

Doporučeno
Největší boxerský souboj v historii internetu nevyhrál Logan Paul ani KSI. Zápas skončil remízou Největší boxerský souboj v historii internetu nevyhrál Logan Paul ani KSI. Zápas skončil remízou 26. srpna 2018 2:54

Zápas se bude konat 9. listopadu tohoto roku v LA Staples Center a dvojice si už nyní vyměňuje na sociálních sítích odvážné vzkazy o tom, jak si polámou kosti. Mělo by jít o profesionální zápas bez speciálních chráničů hlavy a fanoušci bezpochyby očekávají hlavně to, aby konečně poznali jednoho vítěze, ať to už bude kdokoli.

Podle odhadů si oba youtubeři díky prodejům lístků a sledování placených streamů odnesli z akce více než 10 milionů dolarů, tato částka by se mohla v chystaném zápase ještě podstatně zvětšit. Nechme se tedy překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse