Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 14:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Známý raper během koncertu hodil fanouškovi pár tenisek Nike, nyní je prodal za 200 tisíc dolarů

MÓDA
Uložit Uložené

Travis Scott sice pravděpodobně nechtěl, aby fanoušek na jeho teniskách vydělal, 200 tisíc je však velmi slušná částka.

V případě, že jsi už viděl dokumentární film Travise Scotta s názvem Look Mom I Can Fly, již pravděpodobně víš, jak to na jeho koncertech vypadá. Samozřejmostí jsou fanoušci v bezvědomí, které musí z mosh pitů vynášet zdravotníci na nosítkách, kromě toho se jeden z nejpopulárnějších raperů současnosti snaží, aby byly jeho shows interaktivní.

Doporučeno
Bezvládná těla fanoušků Travise Scotta vynášeli z davu a odváželi na nosítkách, on skončil ve vězení. Co odhaluje dokument? Bezvládná těla fanoušků Travise Scotta vynášeli z davu a odváželi na nosítkách, on skončil ve vězení. Co odhaluje dokument? 30. srpna 2019 9:16

Fanoušci z prvních řad mají možnost skočit si z pódia přímo na lidi. Občas se Travis Scott jednoduše zuje a své tenisky hodí do publika. To se stalo i nedávno, tentokrát však měl na nohách ještě nevydané Nike Air Force 1, které tak pochopitelně měly hodnotu vyšší než pár tisíc korun.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Luis Delgado (@el_guicho09),

Samozřejmě, Travis je fanouškovi neházel proto, že věděl, jakou mají hodnotu a chtěl, aby se pořádně nabalil, dnes už je to ale úplně jedno. Dokonce se šťastlivec jménem Luis Delgado dočkal i slušné mediální pozornosti.

Tenisky se totiž prodaly za rekordních 200 tisíc dolarů novému majiteli, pravděpodobně vášnivému sběrateli. Původně je chtěl Luis Delgado prodat jen za 40 tisíc, dal však na rady internetových odborníků na problematiku resellu a počkal si na šesticifernou částku.

Tento model tenisek by se měl dostat i do oficiálního prodeje – podle dostupných informací na podzim tohoto roku. Pár, který měl na nohách samotný Travis, má však pochopitelně vyšší hodnotu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

According to @dropsbyleo , @el_guicho09 has accepted the offer of $200,000 . What do you think ? Thoughts on this deal ?

Príspevok, ktorý zdieľa Hyped Infos (@hyped.infos),

Domů
Sdílet
Diskuse