Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2019 12:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish se rozplakala a utekla z pódia, koncert ukončila předčasně. Fanoušci zpěvačku podrželi

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka má věrné fanoušky, kteří ji podrželi i v nepříjemné situaci.

Billie Eilish se od vydání svého debutového alba prakticky ještě nezastavila, což souvisí i s množstvím koncertů, které musela absolvovat. A extrémní množství koncertů si vyžádalo svou daň. Již před delší dobou ji postihlo zranění nohy, ke kterému se v srpnu přidalo i další, opět si vymkla kotník.

S bolestmi přichází na pódium opakovaně, v Itálii už toho však na ni bylo příliš a během vystoupení se jednoduše zastavila, posadila se a začala vyprávět o svých zdravotních problémech z posledních týdnů.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Během monologu jí přišlo líto, že nemůže pro návštěvníky odzpívat plnohodnotný koncert, rozplakala se a nakonec z pódia utekla. V případě mnoha jiných interpretů by se s největší pravděpodobností stalo to, že by se dostavila intenzivní nespokojenost fanoušků, protože si za koncert zaplatili a chtěli vidět svou oblíbenou zpěvačku.

Billie Eilish se však dočkala obrovské podpory na sociálních sítích a všichni dali jasně najevo, že za ní stojí.

Domů
Sdílet
Diskuse