Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 17:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus zveřejnil název a datum vydání nového alba Kontrafaktu

HUDBA
Uložit Uložené

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky Rytmuse, Ega a Anyse.

Fanoušci slovenského rapu aktuálně suverénně nejvíce ze všech domácích rapových projektů očekávají, s čím přijde Kontrafakt. Sice platí, že kluci se už dávno nemají za čím honit, i posluchači se však s každým z jejich projektů dočkali momentu, který dokázal svým způsobem definovat dobu.

Doporučeno
Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) 23. září 2019 17:57

Do dnešního dne ještě nebylo stoprocentně jisté, že dlouhodobě používaný hashtag #realnewz skutečně patří k názvu dalšího alba Rytmuse, Ega a Anyse, dnes to však máme oficiálně potvrzeno. Patrik totiž informaci zveřejnil na Instagramu a dodal, že datum vydání je naplánovano na 1. prosince 2019. Nebudeme tak muset čekat ani do Vánoc. 

Zatím není jisté, co můžeme od legendární piešťanské trojice čekat. Minimálně však Rytmus v souvislosti s nedávným koncertem za doprovodu symfonického orchestru prozradil, že už teď má v hlavě plán, jak živá vystoupení posunout ještě na jiný level: „Mám a velký. Unikátní plán.“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja inšpirácia a škola života. #Rodina

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domů
Sdílet
Diskuse