Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2019 16:25
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Muž fackoval svou malou dcerku, když ji učil chodit. Policie ho vypátrala díky influencerům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Video, na kterém týrá vlastní dítě, se stalo tak virálním, že se nakonec podařilo identifikovat jeho totožnost.

Lidé na internetu byli znechucení poté, co se na sociálních sítích objevilo video agresivního a tyranského otce, který svou malou dcerku učil chodit nepříliš edukativním způsobem. Holčičku při tom fackoval a používal skutečně nepřípustné výchovné metody.

Video se za krátkou dobu setkalo s řadou reakcí a zděšeni lidé se ihned pustili do vášnivé debaty. Jak informuje portál MSN, násilnému muži pocházejícímu z Palestiny mnozí uživatelé přáli ty nejhorší tresty. Někteří označili i UNICEF či OSN, které se zabývají ochranou dětí.

Nepublikovatelné video sdíleli kromě „běžných“ uživatelů i mnozí influenceři, kteří se chování otce nestačili divit. Na základě medializování případu prostřednictvím sociálních sítí se nakonec podařilo daného tyrana identifikovat.

Doporučeno
Nejprve našli žádost o výkupné, potom mrtvé tělo 6leté dcery ve vlastním sklepě. Vražda JonBenét Ramsey je stále nevyřešená Nejprve našli žádost o výkupné, potom mrtvé tělo 6leté dcery ve vlastním sklepě. Vražda JonBenét Ramsey je stále nevyřešená 22. srpna 2019 12:48

Jde o Palestince žijícího v Saúdské Arábii. Jeho kolegové v práci ho prý vnímají jako velkého podivína. Téměř s nikým nekomunikuje a vlastní spolupracovníci ho pořádně ani neznají. Muž se nakonec po vlně hejtu rozhodl veřejnosti omluvit. Tvrdí, že jen chtěl naučit svou dceru chodit a že videozáznam je starý.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Batoul Abdallah / بتول عبدالله (@batoulabdallah92),

Údajně ho měla z pomsty zveřejnit jeho bývala manželka. Své někdejší chování odůvodňuje tím, že byl ve velké psychické zátěži a měl mnohé problémy. V jeho péči jsou totiž čtyři malé děti. Saúdskoarabská policie však už muže zatkla a všechny děti mu byly odebrány. Aktuálně čelí obvinění z domácího násilí a týrání tříleté dcery.

Doporučeno
Typický vztah páru ze střední školy, který se neustále scházel a rozcházel, ukončila až kulka z chlapcovy zbraně Typický vztah páru ze střední školy, který se neustále scházel a rozcházel, ukončila až kulka z chlapcovy zbraně 3. září 2019 16:07
Domů
Sdílet
Diskuse