Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. října 2019 9:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber je ochoten dobývat srdce Hailey Baldwin 10 tisíc hodin. Skladba připomíná doby, kdy mu bylo 18 let

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvák přichází s lovesongem, který si zamiluje každý jeho dlouholetý fanoušek.

Justin Bieber si před pár dny ještě jednou řekl „ano“ se svou polovičkou a nyní jí věnoval i text nejnovější skladby 10,000 Hours, na níž se společně s ním objevuje duo Dan + Shay.

Jde o klasický popový lovesong, co je však v tomto případě překvapivé, je samotný způsob, jakým Justin k tvorbě přistoupil. Do velké míry se totiž jeho část skladby podobá tvorbě z doby, kdy byl ještě vycházející hvězdou a bez problémů pobláznil hlavu kterékoliv dívce.

Populární zpěvák se před časem nechal slyšet, že není schopen tvořit kvůli ne zrovna ideálnímu duševnímu zdraví. Aktuálně však máme pocit, že je jeho deprese definitivně pryč. On sám několikrát prostřednictvím Instagramu prozradil, že se již cítí lépe a jako argument používal například víru.

Jeho zatím poslední výstřelek byl však již výrazně racionálnější, vysvětloval v něm i konkrétní věci, které ho trápily a mohly způsobit psychické problémy. Na základě jeho současného vystupování to však vypadá tak, že bychom se mohli dočkat dalších skladeb a po projektu Purpose z roku 2015 i dalšího sóla.

Domů
Sdílet
Diskuse