Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2019 18:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tatér Eda Sheerana přišel kvůli ošklivým tetováním zpěváka o klienty, kvůli Jokerovi lidé utíkají z kina

REFRESHER ED SHEERAN FRESHNEWS
Uložit Uložené

Opět bylo z čeho vybírat, v nejnovějších Freshnews však najdeš to nejzajímavější z uplynulého týdne.

Tatér Eda Sheerana si v nejnovějším rozhovoru postěžoval, že to nemá se zpěvákem snadné. Žádá ho totiž, aby mu dělal nevkusná tetování, která mu jednak pokazila pověst, na druhé straně však alespoň otevřela dveře směrem k dalším populárním celebritám jako Rihanna nebo Harry Styles. Sheeran zároveň během uplynulého týdne vydal i nový videoklip, tentokrát i s bláznivou Cardi B.

Kromě toho jsme se podívali i na nové módní trendy a příjemně veřejnost potěšila značka Victoria's Secret, která poprvé do kampaně zařadí po vlně kritiky od Rihanny i plus-size modelku.

Praha stále hledá místo, které by pojmenovala po zesnulém legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi, a nedávno zároveň hostila protest středoškoláků, kteří nechtějí povinnou maturitu z matematiky. Více se dozvíš v samotném videu.

Doporučeno
Znásilnili ji, ale od policie dostala pokutu za lež. Pachatel znásilnil dalších 27 žen a až pak uvěřili, že nelhala Znásilnili ji, ale od policie dostala pokutu za lež. Pachatel znásilnil dalších 27 žen a až pak uvěřili, že nelhala 4. října 2019 15:06
Domů
Sdílet
Diskuse