Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 10:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tyson Fury si to rozdal s wrestlingovým šampionem přímo v ringu. Bývalý strongman se vrátil s cílem naložit mu i po rozhovoru

SPORT
Uložit Uložené

Profesionální wrestlingová asociace zajistila, aby se Braun Strowman a Tyson Fury potkali v ringu. Jak to dopadlo?

Tyson Fury se už před pár dny zúčastnil wrestlingové akci WWE Smack Down, kam ale nepřišel jen jako divák, i když to tak mohlo na první pohled vypadat. Již během souboje pětičlenných týmů mu svou pozornost věnoval jeden z nejznámějších wrestlerů Braun Strowman, který boxerskou legendu v úplném závěru zastrašil, když po něm hodil jednoho ze soupeřů. 

Tehdy ale ještě nebyl ve scénáři i fyzický kontakt, a tak vše vyřešila ochranka. To jsme ale ještě nevěděli, že se dočkáme i pokračování, ve kterém se nejlepší ze svých oborů postaví proti sobě v ringu. 

V pětiminutovém videu nechybí trash talk i následný fyzický kontakt. Samozřejmě, v první řadě je cílem wrestlingu pobavit diváky, což se v tomto případě určitě podařilo. Strowman se k Furymu do ringu vrátil i poté, co dal rozhovory reportérům, definitivní závěr je ale tajemstvím. Snad příště.

Doporučeno
Tyson Fury se nechal vyprovokovat během wrestlingového zápasu. Musela ho držet ochranka Tyson Fury se nechal vyprovokovat během wrestlingového zápasu. Musela ho držet ochranka 6. října 2019 11:15
Domů
Sdílet
Diskuse