Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 21:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine údajně z vězení podepsal spolupráci s vydavatelstvím za 10 milionů dolarů. Prý už začal nakupovat beaty

HUDBA
Uložit Uložené

Portál TMZ přichází s exkluzivními informacemi, které by v případě potvrzení udělaly z Tekashiho okamžitě velmi bohatého rapera.

6ix9ine poslední rok vzbuzoval rozruch hlavně v souvislosti s uvězněním a následným udáním celého nebezpečného gangu Nine Trey. Zdá se, že tyto časy jsou pomalu u konce a i samotný duhový raper se již opět naplno zaměřuje na svou hudební kariéru. TMZ aktuálně informuje, že vydavatelství 10K Projects, které již s Tekashim spolupracovalo v minulosti, znovu projevilo zájem o spolupráci. 

Údajně už kontroverzní interpret podepsal smlouvu na 10 milionů dolarů, což by z něj v případě potvrzení informací udělalo (skoro)rekordmana. Výškou výdělku by dorovnal již zesnulého XXXTentaciona, který dostal stejně výhodnou smlouvu.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28

Zároveň Page Six přichází s dohady o tom, že Tekashi už začal pracovat i na tvorbě. Neznámý zdroj z hudebního prostředí tvrdí, že mladý newyorský producent dostal zaplaceno za dvě hudební produkce, které měly putovat právě duhovému Danielovi.

S přihlédnutím na slova samotného Tekashiho o tom, že má v plánu být po propuštění ještě slavnější, by to všechno mohla být pravda. Vše se dozvíme již brzy, protože soudce vyhověl žádosti právního týmu 6ix9ine a hlavní soudní líčení přeložil z ledna 2020 na 18. prosinec 2019, kdy se bude rozhodovat o definitivním trestu a potenciálním okamžitém propuštění.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46
Domů
Sdílet
Diskuse