Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2019 9:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber rapuje ve studiu, lidé ho přirovnávají k 50 Centovi. Zpěvák chystá nové album

HUDBA
Uložit Uložené

Zdá se, že zpěvák chce na chystaném albu experimentovat.

Ještě před pár měsíci Justin Bieber přidal na svůj instagramový profil příspěvek, ve kterém fanouškům oznámil, že se už nebude věnovat hudbě. Jako důvod uvedl psychické problémy, deprese a úzkosti, kterými si dlouhodobě procházel.

Zdravotní komplikace údajně vznikly kvůli tomu, že dlouhá léta tvrdě pracoval, oddával se fanouškům a žil život popové hvězdy se vším, co k tomu patří. Otevřeně hovořil i o tvrdých drogách a neuctivém chování k ženám.

Doporučeno
Bral jsem tvrdé drogy, k ženám jsem se choval neuctivě. Justin Bieber vzpomíná na nejtěžší časy, kdy myslel na sebevraždu Bral jsem tvrdé drogy, k ženám jsem se choval neuctivě. Justin Bieber vzpomíná na nejtěžší časy, kdy myslel na sebevraždu 3. září 2019 15:15

Zdá se, že zejména vztah se současnou manželkou mu pomohl vyléčit se ze všeho, co ho trápilo. Říká, že mu kromě Hailey pomohla i víra. Dnes už opět tráví čas nahráváním a před několika dny dokonce prostřednictvím živého vysílání na Instagramu oznámil, že ještě do konce roku 2019 vydá další sólo.

Zveřejnil i video přímo ze studia, kde rapuje svůj text – o depresi, bezlepkové dietě, křesťanství i manželství. Fanoušci okamžitě spustili konspirace o tom, jak se Justinův rap podobá na Fiftyho Many Men.

Zpěvák však v sérii příběhů na sociální síti dodává, že nejde o skladbu, kterou by se chystal nahrávat na album, jen si krátí čas. Zároveň nevyloučil, že se nejpopulárnějšímu žánru současnosti nebude intenzivněji věnovat v budoucnosti, nechme se tedy překvapit. I v souvislosti s dřívější kritikou směrem ke Eminemovi je však jasné, že Justin dění na scéně intenzivně sleduje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Genius (@genius),

Domů
Sdílet
Diskuse