Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. října 2019 14:18
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Unesené deti moderátorky Very Wisterovej už môžu byť až v Chicagu

NEWS
Uložit Uložené

S výzvou na pomoc sa pridal aj bratislavský rabín.

Slovenská polícia v piatok vyhlásila pátranie po dvoch 5- a 8-ročných chlapcoch. Harlow Pax Hulsh Theodore Steven Hulsh boli naposledy videní vo štvrtok o 16:30 v obchodnom centre Aupark v Bratislave. 

Ide o deti známej moderátorky Very Wisterovej. Komik a hovorca Ústredného Zväzu židovských náboženských obcí na Slovensku Michael Szatmary dnes na Facebooku novín Delet zdieľal informáciu o tom, že deti sa už hľadajú aj v Chicagu. 

Písať to má bratislavský rabín Baruch Myers, podľa ktorého údajne deti do USA uniesol ich otec počas vyhradených návštevních hodín, stíhať ho už má aj slovenská polícia a pátra po ňom aj Interpol. 

Unesené deti moderátorky Very Wisterovej už môžu byť až v Chicagu
Zdroj: www.facebook.com

Rabín ľudí vyzýva, aby sa ozvali, pokiaľ o chlapcoch majú akékoľvek informácie. Polícia sa vo svojom vyhlásení o otcovi nijako nezmieňuje. 

Popis nezvestného Harlow Pax Hulsh: 142 cm vysoký, váha cca 30 kg, oči hnedej farby, vlasy hnedej farby cca 4 cm dlhé, rovné, po bokoch vyholená hlava

Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby s dlhým rukávom s nápisom na hrudi „GAP“, zelené maskáčové tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku.

Popis nezvestného Theodore Steven Hulsh: 120 cm vysoký, váha cca 20 kg, oči modrej farby, vlasy svetlohnedej farby kučeravé

Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby pásikavé s dlhým rukávom, tmavo modré tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku.

Domů
Sdílet
Diskuse