Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2019 12:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pokud bude na fotce Justina Biebera 20 milionů lajků, vydá album před Vánoci. Zpěvák dává fanouškům ultimátum

HUDBA
Uložit Uložené

Bieber přidal na svůj profil příspěvek, v němž uvádí podmínky, za jakých vydá své album už letos.

Nejlajkovanější fotka současnosti si vysloužila více než 53 milionů srdíček a jak už asi tušíš, jde o vejce z profilu world_record_egg. Po něm následuje fotka Kylie Jenner s dcerou, která zaznamenala více než 18 milionů lajků. Právě ji se nyní snaží překonat Justin Bieber. Své fanoušky totiž vyzval a dal jim ultimátum – pokud bude na jeho poslední fotce 20 milionů lajků, další sólové album vydá ještě před Vánoci. 

V příspěvku píše, že chce vidět, jaká poptávka ve skutečnosti je po jeho nové hudbě, neprozradil však, kolik času mají fanoušci na to, aby hranici 20 milionů překonali a ani to, co se stane, když to nedokážou. Na albu podle dostupných informací opravdu pracuje, měli jsme možnost vidět i několik záběrů ze studia a v rámci živého vysílání o něm mluvila i jeho manželka Hailey.

Doporučeno
Manželka Justina Biebera přidala vzkaz „Zabiju tě“. Fanoušci si myslí, že je věnován Seleně Gomez Manželka Justina Biebera přidala vzkaz „Zabiju tě“. Fanoušci si myslí, že je věnován Seleně Gomez 24. října 2019 11:38

Už v první polovině roku Justin Bieber přidával na svůj Instagram informaci, že odkládá tvorbu hudby do doby, dokud se nepolepší jeho psychice. Tvrdil, že extrémní pozornost směrem k jeho osobě od nízkého věku měla negativní vliv na jeho mentální zdraví a trpěl úzkostmi a depresemi. Podle jeho slov mu pomohla víra, ale i manželka. Zdá se, že v současnosti je již vše v naprostém pořádku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Share it, like it, post in your story, I gotta see the demand ;) love you guys pumped for it! I’m almost done but your support will make me move faster

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse