Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. října 2019 11:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Manželka Justina Biebera přidala vzkaz „Zabiju tě“. Fanoušci si myslí, že je věnován Seleně Gomez

NEWS
Uložit Uložené

Kolem Justina Biebera to tentokrát žije, i když po dlouhé době nezpůsobil kontroverzi sám.

Včera vydala Selena Gomez po dlouhé odmlce skladbu, v níž popisuje svůj nepovedený vztah – s cílem odprezentovat, že ji udělal silnější.

Hned několik referencí naznačuje, že s velkou pravděpodobností popisuje momenty, kdy byla přítelkyní Justina Biebera, ale i ty, když se rozešli. Fanoušci pochopitelně rozjeli na sociálních sítích konspirace a samotná zpěvačka jim je zatím nevyvrátila.

Doporučeno
Selena Gomez se definitivně loučí s Justinem Bieberem. Děkuje mu za to, že ji udělal silnější, videoklip natočila na iPhone 11 Pro Selena Gomez se definitivně loučí s Justinem Bieberem. Děkuje mu za to, že ji udělal silnější, videoklip natočila na iPhone 11 Pro 23. října 2019 17:15

Aby toho nebylo málo, pár hodin po vydání skladby na svůj instagramový profil přidala současná manželka Justina příspěvek, který ještě více rozvířil fanouškovské vody. Hailey totiž zveřejnila, že poslouchá písničku s názvem „I’ll Kill You,“ a tak si všichni mysleli, že vzkaz věnuje přímo Seleně. Právě Hailey je totiž ženou, o níž se v novince od Gomez zpívá, že trvalo dva měsíce, než si Justin Bieber našel jinou.

Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“ a fanúšikovia si myslia, že ho venovala Selene Gomez
Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“ a fanúšikovia si myslia, že ho venovala Selene Gomez

Známá modelka původně tvrdila, že skladbu na Instagram přidala jako vzkaz pro svého muže, aby mu vyznala lásku, což asi nebylo nejrozumnější vysvětlení. Neocenili ho ani fanoušci, kteří konstatovali, že existuje milion jiných love songů, které nenesou útočný název.

V konečném důsledku tak ještě musela Hailey veřejnost zchladit i přímým vzkazem: „Prosím, přestaňte s těmito nesmysly, neexistuje žádná odpověď, je to totální hloupost,“ napsala na svůj Instagram.

Domů
Sdílet
Diskuse