Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 12:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian přidala svou dceru na fotku přes Photoshop a všichni se jí smějí. Vzniklo množství vtipných obrázků

NEWS
Uložit Uložené

Modelka a podnikatelka sice situaci v popisu pod fotkou vysvětlila, fanouškům to však nestačilo.

I rodina Kanyeho Westa oslavovala oblíbený americký svátek v maskách – společně se převlékli za postavy z animované pohádky Flinstonovi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Na tom by nebylo nic divného, rodině se ale již tradičně podařilo internet zaujmout díky okolnostem, za kterých vznikla fotka umístěna na Twitteru a Instagramu. Když Kim Kardashian na své sociální sítě přidala snímek, věděli jsme, že dostane prostor lidová tvořivost.

Doporučeno
Fanoušci zasypali Kim Kardashian vulgarismy pod fotkou s Kanyem Westem, post musela vymazat Fanoušci zasypali Kim Kardashian vulgarismy pod fotkou s Kanyem Westem, post musela vymazat 30. září 2019 12:43

V popisu prozradila, že velký růžový dinosaurus je Kanye West a důvod, proč její dcera byla na fotku přidána přes Pohotoshop, je, že se bála svého otce v halloweenském obleku. Kim fotografovi za dobrou práci při úpravách rodinné fotografie poděkovala, followeři však mají opačný názor.

Našli se i tací, kteří to spočítali Kanyemu. Pokusili se znázornit, že se skutečně na Dina z Flinstonů podobá, tedy minimálně tvarem hlavy. Fanoušci se baví i u toho, že reálný vzhled s hlavou rapera a tělem dinosaura by mohl malou Chicago vystrašit ještě více.

Domů
Sdílet
Diskuse