Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2019 16:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž tvrdí, že je Michael Jackson, stoprocentně se mu podobá. Lidé chtějí, aby šel na DNA testy

KULTURA
Uložit Uložené

Na Twitteru se objevilo video, které mnoho fanoušků Michaela Jacksona právem znepokojuje.

Sergio Cortes za živí jako imitátor Michaela Jacksona už několik let. Zesnulému králi popu se nejen podobá, dokonce i zní jako on, což využívá k tomu, aby fanouškům legendárního zpěváka zprostředkoval zážitek prostřednictvím živých vystoupení. Když ale nedávno přidal video, kde avizoval další prosincovou show, diskuse se zavrhla kvůli konspirátorům, kteří si myslí, že jde o skutečného Michaela Jacksona.

Doporučeno
Byl Michael Jackson pedofil? Byl Michael Jackson pedofil? 13. března 2019 17:51

Od španělského imitátora veřejnost žádá, aby předal testy DNA a všem dokázal, že není skutečný Jackson, jinak ho budou považovat za lháře. Jeho vzhled skutečně připomíná legendárního zpěváka z dob největší slávy. Někteří uživatelé sociální sítě a zároveň dvorní fanoušci krále popu dokonce tvrdí, že jim skoro spadl telefon, když uviděli Cortesovo video. 

Sergio není jediným úspěšným imitátorem, který cestuje po turné, aby se před lidmi předváděl jako Jackson. Ještě známější je Birt Robin Parsons, který ročně odehraje přibližně 150 koncertů, na nichž se vydává za zpěváka zesnulého v roce 2009. Parsons nedávno v rozhovoru prozradil, že pokud se prokáže, že byl jeho idol pedofil, spálí všechno oblečení, ve kterém chodí vystupovat.

Domů
Sdílet
Diskuse