Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2019 9:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C dissuje slovenský politický systém, korupci, mafii a úchylné kněze. Poslouchej Peroxid 3

HUDBA
Uložit Uložené

Originální nosiče z předprodeje již mají fanoušci doma, a tak je ideální čas na vypuštění další skladby i s vizuálem.

 

Pil Cho očekávané třetí sólo už má doma skoro každý, kdo si jej objednal v předprodeji a stihl vyzvednout na poště. Od úterý najdeš všechny skladby i na streamovacích službách, kde máš také možnost podpořit hlavu Comebackgangu, nyní nám však servíruje nový vizuál – konkrétně ke skladbě Peroxid 3.

Šule a Nefkus se postarali o záležitost, která už na první pohled dala zabrat, zvláště s ohledem na skutečnost, že třetí pokračování z Pil Cho série kritizující systém má až 6 minut a je rozděleno na tři části.

Autor skladby v textu poukazuje na korupční kauzy i nefunkčnost politického systému, což odráží i vizuální zpracování. V přechodech máme možnost slyšet, jak Marian Kočner nakládá bývalému generálnímu prokurátorovi Dobroslavu Trnkovi, když chtěl údajnou nahrávkou Gorily vydírat Jaroslava Haščáka. Fotky hlavních osob zapletených v různých kauzách včetně vraždy novináře Jana Kuciaka proto pochopitelně též nemohly chybět.

O hudební zpracování se již tradičně postaral Special Beatz.

Doporučeno
Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) 3. listopadu 2019 13:15
Domů
Sdílet
Diskuse