Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 14:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Conor Mcgregor rozdá milion dolarů, které vydělala jeho whisky

NEWS
Uložit Uložené

Slavný MMA bojovník už několikrát přispěl na dobrou věc a při příležitosti oslav prvního roku existence své whisky se rozhodl pro šlechetný krok.

Conor McGregor byl v posledních letech spojován spíše s kontroverzními kauzami než se sportem, a tak se obraz o sobě rozhodl alespoň trochu napravit u příležitosti prvních narozenin své vlastní značky whisky Proper Twelve. Sice nedovedeme odhadnout, jak se jí zatím daří, Ir však, zdá se, finanční problémy nepociťuje, což dokazuje i jeho aktuální prohlášení.

Prostřednictvím instagramového účtu oznámil, že má v plánu podpořit organizace, které dělají z naší planety lepší místo: „Už když jsme začínali, bylo pro mě důležité dát něco zpět, za každé prodané balení proto věnuji 5 dolarů až do výše jednoho milionu,“ oznámil zápasník a dodal, že konkrétní organizace bude vybírat tým odborníků, aby peníze skončily na správném místě.

Darovací proces by měl začít po novém roce. McGregor zároveň tuto příležitost využil, aby poděkoval všem zaměstnancům.

Doporučeno
Muž na Conora McGregora hodil láhev vody kvůli urážkám na domov Khabiba Nurmagomedova Muž na Conora McGregora hodil láhev vody kvůli urážkám na domov Khabiba Nurmagomedova 26. října 2019 9:50

Conor sice aktuálně oslavuje důležitý milník ve své podnikatelské kariéře, zároveň už nyní víme, že probíhají i přípravy na návrat do oktagonu. Podle dostupných informací by měl jeho další zápas přijít 18. ledna na UFC 246. A i když zatím není známo žádné konkrétní jméno soupeře, v souvislosti s McGregorem se například skloňovalo jméno legendárního Donalda Cerrona.

Domů
Sdílet
Diskuse