Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Muž na Conora McGregora hodil láhev vody kvůli urážkám na domov Khabiba Nurmagomedova

SPORT
Uložit Uložené

Bojovník se nelichotivě vyjádřil o Dagestánu, což zřejmě jeden z mužů nehodlal ignorovat.

Kam Conor McGregor (21-4) přijde, tam dojde ke kontroverzi. Kromě toho, že během své nedávné tiskové konference v Moskvě oficiálně ohlásil svůj návrat do klece, se totiž také dosti nelichotivě vyjádřil o Dagestánu – domovu svého velkého rivala Khabiba Nurmagomedova (28-0), se kterým prohrál zatím svůj poslední zápas.

Doporučeno
Conor McGregor ohlásil datum návratu do oktagonu! V roce 2020 chce mít 3 zápasy Conor McGregor ohlásil datum návratu do oktagonu! V roce 2020 chce mít 3 zápasy 24. října 2019 19:15

„Abych vám řekl pravdu, tak v Dagestánu bych se ani nevys*al,“ odpověděl během konference irský bojovník na otázku, zda se nejjižnější republiku Ruské federace chystá navštívit. Tím urazil téměř 3 miliony lidí, kteří tam žijí, a jak se zdá, ne všichni si podobné urážky nechají líbit.

Během včerejšího vystoupení před lidmi totiž jednomu z přítomných mužů po krátké slovní výměně ruply nervy a na slavného bojovníka UFC hodil láhev vody. Ir se pod ní skrčil a nezasáhla jej, video z celého incidentu se však rychle začalo šířit po sítích. 

Muž nejdříve konfrontoval Conora s jeho slovy o Dagestánu a jeho lidech, kteří dle bojovníka jsou prý zbabělci. „Všichni lidé? Můj otec, bratr, všichni jsou podle tebe zbabělci?“ ptá se na videu muž. „Ano,“ odpoví několikrát za sebou McGregor, v tu chvíli už na něj však vzduchem letí zmiňovaná láhev.

Mezitím, co ochranka muže následně začala odvádět z místnosti pryč, ještě Conor směrem k muži řekl, aby „držel h*bu“. Podle Conora mu Dagestánci v době před zápasem s Khabibem prokazovali neúctu, v obchodech však prodávali potraviny s jeho obličejem na obalu.

McGregor do dalšího zápasu nastoupí 18. ledna (január) příštího roku proti zatím neoznámenému soupeři. Kromě toho by však chtěl stihnout během roku 2020 tři zápasy, jedním z nichž by mohla být právě odveta s Khabibem.

Letos jsme o Conorovi slýchali spíš v negativních souvislostech. Začátkem roku totiž v baru udeřil pěstí do obličeje staršího muže kvůli tomu, že nechtěl ochutnat bojovníkovu whiskey, nedávno byl zase obviněn ze sexuálního napadení

Doporučeno
Conor McGregor sdílel na svém Instagramu podnik ze Slovenska, který nese název podle jeho přezdívky Conor McGregor sdílel na svém Instagramu podnik ze Slovenska, který nese název podle jeho přezdívky 24. října 2019 7:53
Domů
Sdílet
Diskuse